Publika u Rumuniji iznenadila pevača: Nisam mogao da verujem šta mi traže
Foto: Bojan Stevanović

niko nije očekivao

Publika u Rumuniji iznenadila pevača: Nisam mogao da verujem šta mi traže

Nije znao kako da reaguje

Objavljeno:

Zoran Stanković Kiza u diskografiju je uplovio spletom okolnosti na poziv Aleksandra Sofronijevića, a slučaj je hteo da njihova prva zajednička pesma Ti nisi bilo koja nadmaši sva očekivanja, i pređe granice zemlje pa je tako izuzetno slušana i u Rumuniji.

- U poslednje vreme učestali su pozivi za nastupe u Rumuniji, i ja sam se naravno rado odazvao. Nisam išao ni sa kakvim planom da promovišem svoju pesmu, već sam mislio otpevaću je ako se ukaže prilika. Na moje iznenađenje, već posle prvih par pesama iz publike su mi tražili da otpevam Ti nisi bilo koja. A onda sam se tek šokirao kada sam video koliko njih zna tu pesmu i peva je sa mnom. Tek tada sam shvatio da muzika zaista ne zna za granice- rekao je Kiza koji je, osim u Rumuniji imao dosta nastupa i u Srbiji gde je imao priliku da pesmu izvede sa koleginicom Jelenom Broćić koja mu je i otpevala prateće vokale.

Zoran Jovanović
foto: Bojan Stevanović

- ⁠Jelena i ja smo se sreli na jednoj proslavi, i prvi put uživo zajedno otpevali kao da smo u studiju. To je bio kompletan muzički doživljaj- zaključuje Kiza.

Bonus video:

01:10

OVAKO JE NASTALA LEGENDARNA NUMERA DVA DINARA DRUŽE Vanja Canović ispričala situaciju koja je insprisala stihove ove pesme

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.